Szerintetek ez mégis miféle beszéd!?
A bank annak hitelez akiről úgy ítéli meg vissza tudja fizetni. A bankok nem segélyező intézetek.
Rolatok úgy ítélték meg, hogy túl kockázatosnak szamitotok - amit meg is értek, alacsony fizetés, magas költségek, rizikós munkahely, fiatal életkor. Csupa rizikó.
Ilyent azért nem mernék mondani a munkára, hogy biztos.
Egyik nap van, lehet, a másik nap már nincs!
Nem vagyok banki szakértő, de valami miatt kockázatosak vagytok.
Fiatal kor is lehet.
Kérdező, ne haragudj, de 7-esnek igaza van: Németországban már tavaly elkezdték leépíteni az autógyárakban az embereket, Spanyolországban most zár be a Nissan és viszi keletre a gyártást, nálunk is van jópár leépítés - csak ez nem nagyon hangzik el a hírekben... :-(
MTD Nemesvámos:
Elektrolux:
Ózd
Nemak, Győr:
Ezek, az Elektroluxot kivéve mind idei leépítések, bezárások.
És igen kérdező, az a helyzet, hogy sajnos a bank NEM KÖTELES megindokolni, miért utasítja el a hitelkérelmet. Így aztán, tényleg nem tudja a "bankos kiscsaj", hogy mi miatt nem kaptatok hitelt.
Ne válts bankot, felesleges - nekem Ersténél csinálták ugyanezt, de semelyik bank nem köteles megindokolni.
Hadd kérdezzem meg, csak kíváncsiságból: nem lakásvásárláshoz, az önerőre kellett volna a személyi kölcsön? Mert ha véletlenül elszóltátok magatokat ilyen ügyben, akkor majdnem biztos, hogy azért nem kaptátok meg.
"Nem vagyok banki szakértő, de valami miatt kockázatosak vagytok."
Ez a lényeg.
A rendszer lát olyan kockázatot, ami az ügyintéző vagy ti nem. Lehet akár családtag korábbi felvett és nem fizetett hitele, lehet a városban ahol laktok magas visszanemfizetési arány, lehet kockázatos szektor (amiről a banknak már van adata mert pl más országban már leépítettek, de itt még nem kezdődött el) stb.
“Szóval akkor szerinted csak azok kapnak hitelt akik programozók vezetők orvosok stb.“
Én ilyet nem állítottam, de ha nem tudod értelmezni amit írtam, akkor kár beléd a szó. Üdv
Miért nem ezzel kezdted? Igen, akkor egyértelmű, hogy a munkakölcsönző cég miatt nem kaptok munkát.
Így aztán főleg nem olyan biztos a munkátok, mint ahogy azt gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!