Mi lenne a megoldás?
Semmilyen idegen eredetű oldalnak nem adtam meg a bankkártya adatokat, ennek ellenére az epoch.com levont 10 513 Ft-ot
Konkrétan mikor megláttam ezt az üzenetet beírtam a keresőbe ezt az oldalt és akkor láttam először, ergo tényleg semmilyen bankkártya adatot nem adtam meg.
Ez ügyben vasárnap fel lehet hívni a bankot és van esély a pénz visszafizetésére?
Hogyan törték fel a bankkártyát és hogyan jutottak az adatok a kérdésben említett harmadik félhez?
Van olyan beállítás, ami blokkolja a vírusokat, hackerek, ismeretlen eredetű oldalak támadásait, adatlopást?
Felhívtam és ezt mondták:
Munkatársaink munkanapokon 7:30-20:00 között állnak rendelkezésre kérjük ismételje meg hívását ebben az időszakban, viszont hallásra.
Telefon
Letiltaná bankkártyáját? (+36 1/20/30/70) 3 666 000
[Van olyan beállítás, ami blokkolja a vírusokat, hackerek, ismeretlen eredetű oldalak támadásait, adatlopást?]
Magadat tudod megvédeni, ha netes fizetésekhez virtuális bakkártyát használsz.
Az OTP-nél webKÁRTYA a neve. Egy alszámla tartozik hozzá, amire díjmenetesen vezetheted át azt az összeget, amennyit éppen fizetni szeretnél online.
A számlára egy alkalmanként kapott SMS kód megadásával tudsz pénzt átvezetni.
Nem néztem meg a számlacsomagonkénti díját, de évi 2-3000 Ft között szokott lenni; azt látom, hogy most akciósan 0 Ft.
Megszerezhetik a virtuális kártya adataid, ha a hozzátartozó alszámlán gyakorlatilag egy fitying sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!