Mennyit CSOK-ot kell visszafizetnem, ha az előre vállalt gyerek nem jön össze?
Használt lakásra igényeltünk 600ezret és szinte kizárt, hogy a határidőre megszületi a gyerek. Nincs egészségügyi oka, magán jellegű a probléma sajnos.
Keresgéltem a neten, én azt találtam, hogy ilyen esetben nincs büntetőkamat, az csak a hitelnél lenne (a 10 milliós verziónál), ilyenkor csak 0,9% kamat van arra a 4 évre amikor felvettük. Jól tudom? Illetve ezt gondolom annuitásosan számolják, nem?
Köszönöm előre is.
1: Ez biztos? Én úgy tudom az a büntetőkamat és hogy az csak a CSOK hiteleknél (10 milliós verzió) van. De elhiszem neked, köszi az érdemi választ!
2: Nem ez volt a kérdés. Én vagyok a férj ráadásul, szóval gratulálok a feminista dumádhoz. :D
3: Köszi, biztos benne van, de nincs kedvem újra átolvasni 4 év után közel 100 oldalt. :) Egyszerűbb megkérdezni, lusta vagyok.
Egyébként most végtörlesztettük a lakáshitelt amit 3 éve vettünk fel és valószínű elválnak útjaink, úgyhogy ezt is vissza akarom fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!