Tinder ellopja a bankkártya adatokat?
Figyelt kérdés
Előfizettem de visszaigazoló smst nem küldenek. Van valaki aki fizetett már elő? Vajon elfogják lopni az adataimat?2020. jún. 5. 23:28
1/9 A kérdező kommentje:
Egyébként július végén jár le a kártya ez segíthet valamit ha mégis lopnák?
2020. jún. 5. 23:32
2/9 anonim 

válasza:

Igen, valószínű, hogy a világ egyik legpopulárisabb alkalmazása, dollárszázmilliós bevételekkel a Te bankkártyaadataidra pályázik..
:)
3/9 A kérdező kommentje:
Jólvan na csak parázok, mert nem is a saját kártyámról ment csak kp-ba kifizettem akié a kártya volt és így még nagyobb gázban lehettem volna
2020. jún. 6. 00:00
4/9 A kérdező kommentje:
De miért nem küldenek visszaigazoló sms-t?
2020. jún. 6. 00:02
7/9 anonim 

válasza:

hát érdekes hogy se paypalt se semmit nem engem. ilyen helyeken én igy nem adok meg. mert minden hónapban le fogja venni az összeget amig le nem mondod.
8/9 anonim 

válasza:

Igen, pont ez a szerződés lényege, lemondásig hatályos, havi előfizetést kötsz.
Nem értem, hogy ebben mi lenne inkorrekt...
9/9 A kérdező kommentje:
Na ezt viszont nem tudtam, hogy lekell mondani. Azt gondoltam letelik az egy hónap és ennyi. Ezt, hogy lehet lemondani? És ha mondjuk 2 hónapig szeretném akkor nincs semmi dolgom? Mert ugye július végén jár le a kártya
2020. jún. 6. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!