Mi jogon vonnak pénzt a bankok az emberektől a mondvacsinált szolgáltatásokért? Létezik ennél jobb lehetőség?
Értem persze, hogy törvényileg nincs tiltva, de erkölcsileg ez baromira gáz, és felháborító.
Az OTP-nél a létező legolcsóbb csomagban vagyok, amiben semmi más extra szolgáltatás nincs a netbankon kívül. Ez a legutóbbi emelés óta havonta 583 Ft, és ezen felül még van pofájuk 4902 Ft-ot levonni a bankkártya éves díjára. Ez évente összesen 11.898 Ft a SEMMIRE! Persze mindez úgy, hogy amúgy "kedvezményes", mert havonta garantálom nekik a minimálbért.
Meg ugyebár minden utalásért is levonnak valamennyit, és bármelyik kiegészítő szolgáltatás közel annyiba kerül, mint az aktuális havidíjam.
Nyilván ezzel nem tudok mit kezdeni azon kívül, hogy bosszankodok rajta, és elgondolkodok a váltáson.
Tudtok ingyenes/olcsóbb, megbízható bankot ajánlani az OTP helyett?
Pörögj még, kb. óvodás szinten vagy....
a bankszámlád árában benne van a fiókhálózat üzemeltetése, meg egy csomó midnen, amit már előttem leírtak!
Elképesztő, hogy képtelen vagy felfogni...
# 14/: :-D :-D :-D
Tényleg ez a kép jelent meg előttem...
#17 "A többi része utalási költség, ami egy komoly rendszer fenntartása, adatbiztonság, eltérő banki rendszerek összeköttetése, nagyon de nagyon komoly háttér van mögötte."
Szerintem úgy képzeli el, hogy ott van pár teszkóban vásárolt számítógép, és néhány Jucika nyomogatja a gombokat. :-))))))
Halvány fogalma sincs egy ekkora rendszer biztonságos üzemeltetéséről!
Kérdező, azon kívül, hogy itt hisztizel, el is olvasod, amit írunk?
A 3-as válaszomban megírtam, hogy van a neten bankszámla kalkulátor, ki tudod keresni, hogy NEKED melyik a megfelelő - ez mi ez, ha nem segítség?
"#17: a legolcsóbb bankkártyával rendelkezem, nincs választásom, ahogy sok más esetben sincs, amiért fizetek."
Ha van Revolutod és az annyira király, akkor minek Neked bankkártya?
Meg miért nem kéred oda a fizetésed? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!