Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan kell átutalni 50 ezer...

Hogyan kell átutalni 50 ezer forintot OTP számláról Raiffeisen számlára?

Figyelt kérdés

Bankban és interneten is meg lehet oldani?

Bankban adnak egy nyomtatványt, amire rá kell írni a számlaszámot, az összeget, az átutaló és a címzett nevét?

Lehet különböző bankban lévő számlára utalni (OTP számláról Raiffeisen számlára)

2020. jún. 3. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Otp internetbank van?

Belépsz, utalás beírod a rafis számlaszámot meg akinek küldöd és az összeget és jóváhagyod.

Nem bonyolultabb mint a fb...

De ha ennyire nem értesz hozzá akkor menj be az otpbe inkább

2020. jún. 3. 22:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, még soha nem utaltam pénzt, a belépési adatokat nem tudom hova tettem, de meg tudom oldani a helyzetet és köszönöm a segítséget.
2020. jún. 3. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Javaslom, hogy kérd el a belépési adatokat tanuld meg használni, mert sok időt nyersz vele.

Postán nem kell sorban állni szabit kivenni, hamarabb elmenni stb... Kényelmesebb hidd el

2020. jún. 3. 22:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Meg tudtam oldani a problémát, és köszi a segítséget
2020. jún. 4. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!