Hogyan kell átutalni 50 ezer forintot OTP számláról Raiffeisen számlára?
Figyelt kérdés
Bankban és interneten is meg lehet oldani?
Bankban adnak egy nyomtatványt, amire rá kell írni a számlaszámot, az összeget, az átutaló és a címzett nevét?
Lehet különböző bankban lévő számlára utalni (OTP számláról Raiffeisen számlára)
2020. jún. 3. 21:30
1/4 anonim válasza:
Otp internetbank van?
Belépsz, utalás beírod a rafis számlaszámot meg akinek küldöd és az összeget és jóváhagyod.
Nem bonyolultabb mint a fb...
De ha ennyire nem értesz hozzá akkor menj be az otpbe inkább
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, még soha nem utaltam pénzt, a belépési adatokat nem tudom hova tettem, de meg tudom oldani a helyzetet és köszönöm a segítséget.
2020. jún. 3. 22:25
3/4 anonim válasza:
Javaslom, hogy kérd el a belépési adatokat tanuld meg használni, mert sok időt nyersz vele.
Postán nem kell sorban állni szabit kivenni, hamarabb elmenni stb... Kényelmesebb hidd el
4/4 A kérdező kommentje:
Meg tudtam oldani a problémát, és köszi a segítséget
2020. jún. 4. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!