Gránit bankkal kapcsolatos kérdések?
Szamlat szeretnek nyitni, keresgeltem a legolcsobb szamlat, viszont tobb szamlanal is ugyanolyan koltsegeket talaltam, es eltereseket szinte csak a szamlak elnevezeseben talaltam tobb kozott is (pl granit digitalis, granit sztar, hello granit szamlacsomagok).
Melyik a legkedvezobb szamlacsomag? Ez az altalam emlitett 3?
Megneztem mar az oldalon, de nem vagyok szakerto, ezert varok megerositest.
Szamlat csak azzal a cellal akarok nyitni a Granitnal, mert penzt lekotni akarok naluk, es ha jol tudom, itt a legjobb a kamatozas.
(Ugye?)
Ezenkivul tovabbi kerdesem, hogy mivel a Granit csak Bp-en elerheto, okozna ez barmi hatranyt, ugy, hogy en videken lakok?
a Gránitnál lehet neten számlát nyitni, így nem gond, ha vidéki vagy.
A hello és a star között tényleg nem nagyon látok különbséget, és a hello-nál se sokat. Nem tudom miért van ennyiféle számla, közel azonos kondíciókkal.
van 1500 Ft-os nem dombornyomott bankkártya is
a megtakarítási számla +100 Ft/db/hó
MÁP-ból 1 évest postán is tudsz venni készpénzzel, bankkártyával, kamata 3,5% és a gránitnál is ennyi a max. kamat, ami jó ha postán veszed, hogy készpénzben adják vissza, így nincs tranzakciós adó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!