A Revolut így működik? (Standard)
Elolvastam neten, de jól értettem?
1) Havi 75'000 forintig ingyenes a kp felvétel minden ATM-ből.
2) Mindig abból a valutából vonja, amiben fizetek. (Ha van rajta fedezet.)
3) Ugyanúgy tudom használni itthon a kártyát, mint az OTP-s vagy Erstest. (Brit székhelyű a cég.)
Ha tényleg annyira jó, amilyennek hangzik, jövő hónaptól átutalom rá a fizetésemet, és a Revot használom mindenhol...
Az utalást úgy értettem, hogy az Appon keresztül én utalnám. Nem közvetlenül oda jönne.
Neten számlákat szoktam befizetni, meg sima boltos vásárlásokra használom a kártyámat...
#8 Igen, ezt meg tudod tenni és a Revolut kártyával ugyanúgy tudsz fizetni boltban és a neten, mint a magyar kártyával. Ha csak a hazai használatról beszélünk, akkor annyit nyersz vele, hogy a havi keret erejéig kisebb tételekben is vehetsz fel kp-t ingyenesen, ami elég jó. De, mint fentebb írtam a fő előny a külföldi használatkor jelentkezik.
Ami még hasonló és jó, az a Curve kártya, annak annyi az előnye, hogy azt nem kell töltögetni csak hozzákapcsolni a magyar kártyádhoz. Nekem egyébként mindkettő van. :-)
Vajon miért jó a revolutra utalni a fizetést?
Mert 75e Ft az ingyenes kp felvét, miközben a magyar bankodnál 150e Ft?
Vagy mert ugyanúgy ingyenes a kártyával fizetés, mint a magyar bankodnál?
Vagy mert a revolutnál nincs garantálva a pénzed, a magyar banknál van OBA 300e euróig?
Vagy mert a revolut bármikor zárolhatja a pénzedet akár hetekre?
Vagy mert annyit utazol külföldre, hogy a teljes fozetésedet oda kell utalnod, mert annyit költesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!