Takarékbankról Otpnél van kiutalás hétvégén? Kb 3 hete próbáltam, akkor csak hétfőn jött meg. Ezek szerint nem vonatkozik takarékszámlára a 0-24 átutalás?
Holnapra kéne pénz, per pill 48 ftom van a rendes otp számlámon. Bejött ma egy nagyobb kiadás, amire nem számítottam...
Van takarékszámlám, erről tudnék magamnak utalni ( rendes lakossági számlám otps, és ehhez van kapcsolva egy takarékszámla).
Március 1 előtt ( míg nem létezett 0-24 átutalás ) úgy volt, hogy pénteken este 8 után nem lehetett kiutalni hétvégén, és ha pl szombat utaltam valakinek a takarékról, az az illetőnek csak hetfon ért oda.
3 hete utaltam ki utoljára a takarekszamlaról, hétvegen, de az is csak hetfon erkezett meg.
Ezek szerint a takarékra nem vonatkozik a 0-24?
Kérlek NE írjátok, hogy hívjam fel az otp telefonos ugyfelszolgalatat, ugyanis soha nem veszik fel a telefont...
Számomra nehezítette a megértést, hogy a kérdés Takarékbankkal kezdődik; van ilyen bank (Takarékbank Zrt.), de ahogy a továbbiakból kivettem, nem arról van szó.
A rendelet szerint az azonnali utalásos teljesítés „a forintban vezetett kifizetési számlák terhére adott utalás” esetére, azaz, az ilyen számláról indított utalásra vonatkozik. Persze, itt is vannak kivételek, de a te eseted – nem kifizetési, hanem takarékszámláról kezdeményezted az utalást – már emiatt kiesik az azonnali utalásteljesítés kötelezettségének köréből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!