Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » PayPal fizetési kérelmet...

PayPal fizetési kérelmet kaptam, mi van, ha elutasítom?

Figyelt kérdés

Röviden annyi, hogy van egy elmebeteg vevőm, aki 2000 forinttal kevesebbet küldött, plusz 5 percenként írt rám, HÉTVÉGÉN, hogy "szia, mizu, mikor küldöd, ma megkapom". Hétvégén nincs posta, ráadásul Svájcba kell kiküldeni, amire 1000 forint postaköltséget kértem, megígérte, hogy fizeti, de nem kaptam meg, szóltam. Plusz hétvégén nincs posta... Hétfő délelőtt reklamált, miért nincs ott nála Svájcban... Pénteken beszéltük meg, szombat reggel fenyegetőzött, visszahívatja a pénzt. Mondom neki, nem annyit kaptam, mint megbeszéltük... Tegnap feladtam, ma se szó se beszéd, itt a fizetési kérelem, 32 svájci frankról Pay Palen... És kaptam 9300-at...

Itt a kérdés róla, nost mit csináljak? Többet nem kérek Pay Palre, le is törlöm... Mi az, hogy bármikor visszakérheti.... Beteg ez az ember, fenyegetőzik, meg nem a megbeszélt összeget küldi, meg 5 percenként választ vár hétvégén, mi az, hogy nincs ott már..

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugy..

2020. máj. 14. 09:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!