Ha van online hozzáférésem az OTP számlámhoz akkor meg tudom nézni interneten a bankszámlakivonatot, vagy csak postai úton lehet?
Figyelt kérdés
A bankszámlakivonat menüpontban megjelennek a számla adatai és be kell írni a jelszót majd a küldés gombra kattintani. Gondolom ezzel kérvényezem hogy küldjék ki postán a kivonatot. Van mód hogy online megtekintsem?2010. júl. 29. 13:16
1/2 anonim válasza:
Persze,hogy van!!!
Belépés után,fel vannak sorolva a menüpontok,azok közül kiválasztod,és már láthatod is részletesen!
Sőt,még utalhatsz is így!
2/2 A kérdező kommentje:
Hát akkor én vagyok hülye.
Gondolom a Bankszámla műveletek/számlainformáció menüpont alatt valamelyik, de mindegyik esetében rá kell kattintani az elküld gombra és az gondolom nem azt jelenti hogy megmutatja nekem online, hanem azt hogy kipostázzák.
2010. júl. 29. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!