Otp be akarok bemenni haverommal többi lent? (többi lent)
Ugy tervezzük be akarunk menni haverommal otp be elintézni a bankkártyánkat.Nekem van egy Otp junior kártyám amit anyum csináltatott kb 14 écesen de lejárt tavaly szeptemberben.Haveromnak nincs bankkártyája ő is juniort szeretne(mindketten 18 ak vagyunk,és hót hülyék a banki témákhoz😂) Nem akarom azt hogy valamilyen papír vagy okmány nincs nalunk és mégegyszer be kelljen mennünk.
Mindketten akarunk egyúttal netbankos szerződést is.
Tehát én újítok haverom csináltat kártyát+netbank.
A kérdésem az lenne hogy milyen okmányokat/ papirokat kell magunkkal vinni?
Mennyi idő egy új bankkártya mire megjön postán?
Mennyi idő mire nekem megújítják?
A válaszokat előre is köszönöm szép napot ☀️
" hogy milyen okmányokat/ papirokat kell magunkkal vinni?"
Személyi igazolvány, lakcímkártya
"Mennyi idő egy új bankkártya mire megjön postán?"
Kb 2 hét
"Mennyi idő mire nekem megújítják?"
Érdekes kérdés, elvileg amikor lejárt a régi Junioros kártyád, kellett volna, hogy küldjenek másikat postán, így a te eseted lehet kicsit speciálisabb lesz, minden esetre a két hetes becslés szerintem erre az esetre is illik.
A haverodnak számlát nyittok, és ahhoz fog járni a kártya.
Nyilván megérti az ügyintéző úgy is, ahogy te írtad, csak mivel írod, hogy nem értetek hozzá, gondoltam, leírom. A pénz is a számlán lesz, a kártyával pedig csak hozzáfértek. Neked is él a számlád, csak kártyád nincs hozzá (bár ez tényleg felettébb furcsa, lejárat előtt néhány héttel mindig küldenek újat).
A többire már válaszoltak, csak hogy ezt is átlásd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!