A jelenlegi moratórium azt jelenti, hogy a tőke növekedése megmarad, ám nem kell törleszteni, vagy azt jelenti, hogy a tőketartozást is befagyasztják, ahogy a törlesztési kötelezettséget?
Figyelt kérdés
Pl. ha most nekem van 1 millió forint tartozásom, akkor a moratórium igénybe vételével január 1-jén is 1 millió forint adósságom lesz, vagy több lesz ezzel a 8 hónapnyi kamattal?2020. máj. 1. 20:58
11/11 anonim válasza:
Nem tudom mit olvastál félre, de szerintem olvasd el mit írtam ki. Senki nem mondta, hogy átverés az, ha x ideig nem fizetem és arra rátesznek y kamatot és járulékos költséget. Ez teljesen rendben is van. Az viszont már nonszensz, hogy nem tudják megmondani, hogy y mértéke mekkora. Hanem majd utólag benyögik. Na ez az átverés. Ez az egyik. A másik meg, hogy elárulom már a felvétel időpontjában sem érte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!