Hova utaltassak, ha még nem jött meg a bankkártyám és mennyi idő alatt érkezik meg kb. az OTP-s új bankkártya?
Értem, viszont azt nem tudom, mármint a számlaszámot. Ezért gondolom be kell menni személyesen az OTP-be?
Ne haragudjatok, eddig még nem nagyon intéztem banki ügyeket, azért vagyok ilyen szerencsétlen.
Számlaszámot egy oldal se kér. Egyrészt amikor csináltad a bankszámládat, akkor kaptál szerződést, ami fontos, abban benne van a számlaszámod. De biztos kell lennie banki kivonatodnad a pénzmozgásaidról, azon is rajta van.
Ha valamit fizetned kell, akkor pl tudsz utalással fizetni netbankon keresztül.
Vagy van internetes kártyás fizetés. Mivel még nem jött meg az új kártyád, addig nem tudsz így fizetni. Általában sok netes vásárlásnál a bankkártya adatakot kéri a rendszer.
Ha valamit ki kell fizetned most vagy netbankból indított utalással teszed vagy marad a régi módszer, hogy papíalapú átutalási megbízást kitöltesz és beviszed a bankba.
1. Attól, hogy új kártyát kapsz, a számlaszámod nem változik
2. Netbankon ott van a számlaszám, meg a havi kivonaton is, ha postán kapod. De amúgy egy idő után fejből tudja az ember a számlaszámát
3. Hogy nyelte el a kártyát? Manapság már érintősen megy a pénzfelvét is, nem kell bedugni a kártyát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!