Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Havi 100 ezres megtakarítást...

Havi 100 ezres megtakarítást mibe érdemes ma rakni?

Figyelt kérdés

Én nem értek a pénzügyekhez abban bízom van itt valaki igen és tudna tanácsot adni. Sima bankbetét, esetleg ezek az állampapírok?

Lakástakarék úgy tudom már nem éri meg mióta kiment alóla az állami támogatás

2020. ápr. 10. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Bankbetét felesleges, alig fizet kamatot.

Állampapír jobb egy fokkal, de az 5% hozamot el is viszi az infláció. Arra jó, hogy kevésbé romlik a pénzed, mintha a párnában tartanád.

Én azt javasolnám, hogy váltsd át euróra. Én is azt tettem és teszem folyamatosan. 1 év alatt 10% hasznot más, hasonló kockázatú befektetés nem hozott. Ha a válság előtti árfolyamhoz viszonyítom, akkor is 6% volt a hozam.

A forint megbízhatóan gyengül az euróhoz viszonyítva, amiióta csak van euró.

2020. ápr. 10. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Át ne váltsd most euróra, az első egy id.ota
2020. ápr. 10. 17:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem sem érdemes. Most van mélyponton, ennél sokkal gyengébb nem hiszem hogy lesz egy darabig, inkább erősödés várható
2020. ápr. 10. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:
42%

2es Te vagy az idióta

Kérdező: ugyanezt mondták 330-nál, majd 340-nél, majd 350-nél... hidd el, lesz ez még gyengébb. De ha nem hiszed hát nem hiszed. Én ezt javaslom.

2020. ápr. 10. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Én most hasonló, 1,5-2x ennyi havi összegeket elkezdtem részvénybe tolni. Mondjuk az a megtakarításaim kis részét teszi ki, de hosszú távon a tőzsde többet hoz, mint bármi más
2020. ápr. 10. 19:52
 6/7 Ricsi74zhf válasza:
83%
A fiókba:)))
2020. ápr. 10. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:
63%
1-es, most bedurciztál vagy mi ez a hiszti?
2020. ápr. 11. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!