Meg jöhet még ma a pénzem este 6 ig?
10 millió jó lenne :D
Akkor ezek szerint már nem kapom meg
Most néztem meg
Ezelőtti munka helyemről 18:45 kor kaptam meg a fizetést. És ott 3 ig dolgoztak.
Ez 2019.11.4én volt 18:45 órakor
Az azonnali átutalás cégekre nem vonatkozik.
Maximum 4 óra mire átér az utalás
De, vonatkozik, idézd kérlek a rendeletnek azt a részét, ami szerint rájuk nem vonatkozik.
Azon kívül, hogy nincs így, amúgy is furcsa volna, ha a gironak meglenne az az adat, hogy az adott szamlaszam céges, és ezért IG/1, IG/2-re terelné
Kérdező, az utolsó munkában töltött naptól számítva 5 munkanapon belül kell megkapnod a kilépő papírokat és a fizetést. Tehát ha csak jövő héten kapnád meg a munkabéredet, akkor sem szólhatnál egy szót sem.
Azt meg ugye nem gondolod, hogy a mostani munkahelyed percre pontosan úgy fogja utalni, mint az előző :-)
Nem valószínű, hogy még ma megkapod, hiszen bérszámfejteni kell a ledolgozott időt. Lehet, hogy a többiekével együtt fogod megkapni, max. 10-éig.
Utolsó válaszoló
Mindent meg csináltak
Meg kaptam a papírt is
És a kilépő fizetési jegyzék márciusit
Rajta van mennyit fogok kapni
Majd szólj hatig, hogy megjött-e.
..óbaz, már elmúlt 6!
Hát akkor tűkön ülve várjuk.
..bár én magam leginkább egy pohár Portorico rummal a kezemben, az egész napi kimerítő home office után :)
A második válaszolonak volt igaza
5 kor már rajta volt
Köszönöm mindenkinek
De az utolsó az rohadjon meg xdd ilyen barmokat mért nem tiltják ki
Ugyanazért, amiért a magad fajta bűnözőket sem tiltják ki (ha nem tudnád: amit az előző kommentedben elkövettél, az becsületsértés, magánvádas bűncselekmény, akár börtön is járhat érte).
Na persze én nem vagyok ilyen feljelentgetős típus, úgyhogy ettől nem kell félned, csak mondom: felnőtt ember tudjon elviselni ennyi kritikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!