Mit gondoltok az arannyal valo businessrol?
Par eve vettem 10 db tiz koronas aranyat ami szin arany. 38k volt darabja.
Most numizmatikai voltba vissza valtottam 45k per darab aron.
az a baj, hogy pénz nélkül nehéz nagyot szakítani. Vettél anno 380ért aranyat, akkor az a pénz sokkal többet ért, mint most 450k, és lett belőle 70k pénzed, bumm. Nem nagy üzlet..
Inkább bitcoint vettél volna :D
Mi a kérdés? Az arannyal való "businessrol" azt gondolom, hogy nem a legjobb befektetés, csak meg kell nézni hogyan alakul a válságban az ára, miközben sokan még mindig csodaként tekintenek rá, ami megmenti őket egy válságban is.
Arra, hogy a 38ezer Ft-ért vett aranyat most eladtad 45ezerért (nem értem mi az, hogy "k"... mondjuk a "business" után miért csodálkozom...), azt gondolom, hogy nem írod mikor vetted, mit jelent nálad a "pár év", de 15% haszon "pár év" alatt nem valami egetrengető. Különösen ha az inflációt és a forint folyamatos romlását is figyelembe vesszük.
Ahogy az egyes is írta, ebből meggazdagodni nem fogsz.
Erdekes.
Nekem volt folos.380k vagy jmf em ilyenbe rakni.
Plusz volt par ezer$ om is amit tegnap 330 on visszavaltottam. Ebben a honapban csak ilyen businessekbol meg volt a 400k m abbol 70 volt az aranybol
Birom a sok okost nekem az ilyen befektetesekre van kb 1.5M em most plusz a mostani realizalas ok nem annyi mert ilyenkor elmegyek kicsit lazitani a csajommal vagod kis wellness... mert megerdemlem es meg igy is no a befektetendo vagy forgotokem nevezzuk barhogy. Plusz a safety side allampapir meg a tobbiek.
Kivancsi lennek az 'okosok' tudnak kepesek mernek e befektetni. Majd morahalomrol.pocs aztatas kozben megnezem mit irtok most roffintem be a mercit aztan zsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!