Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Orbán új rendelete szerint...

Orbán új rendelete szerint nem kell fizetni december végéig a hitelt, de mi van azokkal akik tudnák, és szeretnék tovább fizetni, mivel a munkahelyük nem fog megszűnni?

Figyelt kérdés
Jó döntés a kormány részéről, mert sajnos sok embernek szüksége van erre. Viszonylag havi nem olyan nagy összegről van szó, ezért nem szeretném megszakítani a fizetést, illetve egészségügyes vagyok, így a munka helyem nincs veszélyben. Valaki esetleg tud erről többet?

2020. márc. 18. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Még a közlöny sem hozta le ...
2020. márc. 18. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Akik tudják fizetni, azok valszeg fizethetik. De várd meg, amíg holnap megjelenik írásban, addig felesleges találgatni.
2020. márc. 18. 19:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a kamatok valószínűleg ugyanúgy rakódnak a tőkére, így mindenképpen fizesd, hacsak nem tudod elinflálni.
2020. márc. 18. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés, én is örülnék, ha fizethetném tovább, nem szeretném halasztani.
2020. márc. 18. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egységes lesz, arra nem lesz lehetőség, hogy mindenkit megkérdezzenek. Talán ingyenes eltörlesztési lehetőség is jön majd.
2020. márc. 18. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ia agyalok hogy fizetném tovább a lakáshitelem inkább.

De ha nem lehet az se izgat, legalább összegyűlik egy nagyobb összegem.

2020. márc. 18. 23:37
 7/7 anonim ***** válasza:
84%
Azt nyilván nem fogják megtiltani, hogy aki tudja és akarja fizetni a hitelét az megtehesse. Ők is lesznek döntő többségben szerintem. Szép is lenne ha az egész országban leállna a hitelvisszafizetés úgy unblock egész évre, nem tudom hány bank élné ezt túl. Az MNB valószínűleg így is százmilliárdokat fog a rendszerbe pumpálni, hogy legyen elég likviditás. Úgy kell meghatározni a feltételeket, hogy tényleg csak az éljen ezzel a lehetőséggel, akinek nincs más választása.
2020. márc. 19. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!