Melyik bank a legjobb?
Tudom hogy egyik sem igazan, de nemsoka ott tartok hogy elmegyek dolgozni, es kene egy bankkartya. Otp-n gondolkodtam, mert van neki telora a netbank mellett a “simple” alkalmazas es az nagyban megkonnyutene az eletemet, k&h-nak ilyene pl nincs. Csak hogy az otp elvileg levon az elso fizetesembol 70 ezer ftot. A masik amit ugymond ajanlottak az a raiifeissen, de annak sem talalok ilyen “simple”hez hasonlo alkalmazasat.
Szoval kerdesem az lenne hogy ti melyik bankot szeretitek, melyik a leglehuzosabb, jo-e az otp vagy a raiffeissen? Halas koszonet a valaszaitokert
Mit tud az otp simple alkalmazása, amit a többi bank telefonos alkalmazása nem?
Az teljességgel kizárt, hogy az otp csak úgy levon 70 ezret, mire fel?
Úgy értelmezem a leírásból, hogy még fiatal vagy, 24 éves kor alatt az otp junior számlája ingyenes, én azt javasolnám.
"Csak hogy az otp elvileg levon az elso fizetesembol 70 ezer ftot"
lol
"Csak hogy az otp elvileg levon az elso fizetesembol 70 ezer ftot"
Ez az emeletes marhaságot hol hallottad?
Amúgy a 24 év alattiaknak szóló OTP Junior csomagban szinte minden alap szolgáltatás ingyen van. Nekem már "felnőtt" csomagom van, de havi szinten talán ilyen 200-300Ft-os költségei vannak a számlámnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!