Az öcsém a Lidl-ben dolgozik diákmunkán. És egy bankkártyát ott hagytak nála és ő ezzel a kártyával interneten keresztül fizetett (feltöltötte a telefonját) a rendőrségen feljelentették és kapott egy beidézést. Mire lehet számítani? (18 éves el van)
Nekem is volt egy olyan főnököm, aki ráadásul nem csak eltette paypasszos vásárlásokra, de megpróbált levenni az automatából pénzt róla!
Rögzítette a bankomat kamerája, online újságokba volt a képe xd
Szerecséjére gazdagok a szülei és elsimították az ügyet. Tehát ő se egx lángelme meg a tesód se.
# 10 : hát nem véletlenül kérdeztem, hogy hányas az IQ-ja... (6-os voltam)
Egy fél perc alatt kiderül, lekérdezésnél.
Az öcséd elég nyomi lehet már bocs. Az egy dolog h nem adja le, ez nem törvénybe ütköző..de a saját telefonját tölti fel más pénzéből.
Na ez már kicsit keményebb dolog.
Ha eddig nem volt találkozása a törvénnyel, tehát tiszta a múltja akkor fizesse ki az összeget amellyel megkárosította a kártyatulajdonost.
Lesz majd ejnye bejnye,többet ilyet soha nem csinálsz megkínálva egy felfüggesztettel, de komolyabb fa--szolásra nem kell számítani.
Viszont mire ebből kikerül, szépen össze fogja magát fosni.
És érdemes lenne elbeszélgetni vele.
Általában ilyenkor az eljárásban egy kemény ügyészt jelölnek ki az ügyre,akinek az a feladata hogy keményen megfélemlítse a vádlottat, legfőképp azért hogy többet ne csináljon.
Bár ugyanezek a kemény ügyészek akár komolyabb büntetést is kérhetnek rá,de én személy szerint nem gondolom h ez bekövetkezne.
Hogy lehet valaki ennyire idióta?
Mégha lopott kpval tölti fel.
Nade másnak a bankartyájával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!