Ez hogy van az OTP-nél? Eddig csak akkor tudtam utalni itthon netbankon keresztül ha nyitva volt a bank, de az előbb sikerült pedig már fél 3-kor bezárt.
Most is úgy van, hogy pénteken 5 után már nem teljesül.
Nálatok hiába zár be az OTP fél 3-kor, a banki rendszernél valóban olyan 5 körül még van egy utolsó feldolgozás, így ha valaki pl. 4 óraelőtt utal, az még átmegy ma.
Aztán bankon belüli utalásnál (OTP-ből OTP-be szintén előfordul, hogy átmegy.
Ráadásul márc. 1-től jön az azonnali utalás, úgyhogy még akár az is lehet, hogy már "tesztüzem" van :-)
Köszönöm és elnézést az értetlenkedésem miatt csak megörültem, hogy sikerült mert fontos is volt. :)
Erről az azonnali utalásról még nem hallottam.. :o
Szívesen :-)
"Tessék parancsolni", némi információ az azonnali utalásról (tévedtem, nem márc. 1, hanem márc. 2-től :D )
"úgyhogy még akár az is lehet, hogy már "tesztüzem" van :-)"
Mennek az éles tesztek valóban, de semmiképp nem a kérdező vagy hasonló ügyfelek számláival. :) Az csak március 2-től.
Ha bankon belül utaltál, az még 7 körül is átmegy.
"A munkanap kezdő időpontja 7:30 óra, a munkanap záró időpontja 19:30 óra, amely időpontok között az
OTP Bank Nyrt. jóváírást teljesít Ügyfelei bankszámlái javára."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!