Hogyan tudom feltölteni készpénzzel a Revolut számlámat?
Sehogy.
Bankfiókban max ott vezetett bankszámlára tudsz befizetni, de ilyen nincs hogy odaadod a pénzt, és akkor azt akárhova elutalják neked.
Miért bízik ennyire mindenki a revolutban? Rengeteg embernek a pénze szorult már be, és kb semmilyen segítséget nem kapnak hogy vissza is kapják. Eleve veszteséges a cég amióta megy. Tényleg ennyire fontos az a 3000 bónusz?
A nyakamat rá hogy 3 éven belül sehol nem lesz ez a cég a berakott pénzekkel együtt.
Nem lehet megcsinálni, de elvileg Revolut számlát sem nyithattál volna ha nincs saját számlád/kártyád, mert a 3500 Ft-ot csak saját kártyával tölthetted volna fel.
Egyébként nem rossz a Revolut, meg is lehet bízni a szolgáltatásban bizonyos mértékben, de én sem tartom őket teljesen korrektnek, nekem is van rossz személyes tapasztalatom velük.
Kérdező: ha ennyire nem értesz a pénzügyekhez (pl. paypalnek semmi köze a revoluthoz, teljesen más a kettő és más célra használhatók), aztán aki megválaszolja, hogy nem lehet, annak nem hiszel, akkor nem neked való a Revolut.
De egyébként le se írod, hogy mit akarsz kinek, miért, stb. Ha valaki másnak utalsz, akinek esetleg van számlaszáma (pl. eur, gbp), akkor elkéred a számlaszámát és arra utalod. Ha neked van, akkor meg kellene tudnod a számát...
Egyébként ahogyan előttem is leírták páran a Revoluton nem érdemes nagyobb összeget tartani mert indoklás nélkül bármikor zárolhatják és hónapokig nem jutsz hozzá. Arra szokták használni, hogy ha utazik valaki, akkor olcsó a pénznemek közötti váltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!