Ma kaptam új bankártyát az elöző lejárta miatt, itthon néztem az utolsó pár számjegy más mint az elöző kártyán. Jeleznem kell a cég felé ahol dolgozom, h. más a kártyaszámom?
Figyelt kérdés
Vagy fizu utalás szempontjából nincs jelentősége?Lehet hülye kérdés de nem emlékszem,h.az első kartyámnál,h.volt.Köszönöm.2020. jan. 24. 17:42
1/5 anonim válasza:
Bankszámládra kapod a fizetést, a kártyának semmi köze hozzá.
2/5 anonim válasza:
Minden kártyának egyedi számsora van...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. jan. 24. 18:54
4/5 anonim válasza:
3-as, itt is leírtuk már százszor, hogy A BANKSZÁMLÁN VAN A PÉNZ, NEM A KÁRTYÁN, de sokszor még ezt is lehúzzák :D
5/5 anonim válasza:
En tudom, en arrol irtam, hogyan fordulhat ilyen elo, hat ugy ahogy irtam a #3-asban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!