Így lehet félve ni ismét hitelt?
Nem kioktatást kérek, csak véleményt.
Sok évvel ezelőtt volt a Provident felé 100.000 Ft tartozásom. Pár hónap múlva kifizettem a követeléskezelőnek. Jelenleg szükségem lenne 500.000 ft_ra. Kérdésem, a Provident adna ismét? Semmilyen tartozásom nincs, nem vagyok khr_en sem, stabil állami cégnél dolgozom. Máshonnan kapnék, de a Provident sokkal gyorsabb.
Szerintem a Prolidentnél kiírtad magad a rendszerből, nem hiszem hogy még egyszer rizikóznának veled.
De próba szerencse, vesztenivalód végülis nincs, igényeld meg aztán kiderül mennyire haragtartóak :)
A provident honlapján beírod az adataidat és visszahívást kérsz: garabtáltan rövid időn belül megtudod, hogy mi a helyzet: kaphatsz-e vagy sem?
Ha nem, még mindig ráérsz bankoktól igényelni.
Amúgy ha gyorsan van hitelre szükséged, akkor megpróbálhatod a folyószámla- hitelkeretet is, ez a legygorsabb: ha bemész a számlavezető bankodba, akár azonnal beállítják, és talán el is éri az 500 ezer ft-ot, ott ezt is megmondják.
Ezenkívül a személyi kölcsön is elég gyors - nem tudom, miért ragaszkodsz a Providenthez.
Úgy, hogy amikor megkapod a fizetésedet, akkor mindig kevesebbet költesz a fizetésedből - mintha csak a törlesztőrészletet fizetnéd. Havi 20 -30-40-50 ezerrel kevesebbet költesz (attól függ, mekkora a fizetésed) és akkor havi 30 ezer ft spórolás (törlesztés) esetén bő 1 év alatt kifizeted.
De vigyázat!! A folyószámla hitelt csak addig tarthatod, amíg van munkaviszonyod, érkezik rá MUNKABÉRed. Ha megszűnik a munkád és nem lesz szinte azonnal helyette másik, akkor felmondják a hitelkeretet és egy összegben kell kifizetned. Szóval csak okosan és ne lépj ki a munkahelyedről, vagy ha mégis, akkor azonnal legyen másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!