Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kis vállalkozásom van és...

Fabiniki kérdése:

Kis vállalkozásom van és bankkártya terminált szeretnék. Melyiket tudnátok ajánlani nekem, ami nem túl költséges?

Figyelt kérdés
Köszönöm! :)
2020. jan. 13. 12:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk otp-s terminál van, habár a folyószámla nem náluk van. Havi nettó 1 forint a bérleti díja, a jutalékok pedig cc. 1% körül mozognak.
2020. jan. 13. 12:22
 2/6 anonim válasza:
Több bankkal is szerződtem, egyiket sem tudom ajánlani, mert egy vállalkozás számára óriási költség... Nekünk Fizetési pontos terminál van (www.fizetesipont.hu) kb. másfél éve. Nyilván ezért is fizetni kell, mint az összes többiért, de sokkal kedvezőbb mint a többi. Az OTP az nagyon drága volt és a K&H is. Örültem, h megváltam tőlük.
2020. jan. 13. 12:27
 3/6 anonim válasza:
100%
Az előző hozzászólóhoz tudok csatlakozni. A fizetés pontos terminál rendben van. Én egyéni vállalkozó vagyok kisboltom van, és ezt használjuk. A gyerekek imádják a legjobban. Ők mindig nyomkodni akarják... :) De viccet félretéve, még annyit tennék hozzá, hogy a havi költség is jó, nem egy hatalmas összeg, illetve az, hogy a csekkbefizetésen meg a mobilfeltöltésen is tudok keresni pozitív. Nincs annyi csekkbefizetésem, viszont mobiltelefon pénzfeltöltés mindig van. Egyébként kérj mindenkitől ajánlatot, akikre gondoltál, és hasonlítsd össze. Én így csináltam. :)
2020. jan. 13. 12:45
 4/6 bogyo1020 válasza:
100%

Én több banknál ias megnéztem a pos terminál kínálatot, illetve barátaim körében is érdeklődtem, a vállalkozásukban milyen terminált használnak, és a sárga pos terminált a Fizetési Ponttól ajánlották.

Itt a link: [link]

2020. jan. 13. 13:06
 5/6 anonim válasza:
59%
Nálunk is Fizetési Pont terminál van. Azért választottuk őket, mert az alacsony forgalmunk miatt horror ajánlatokat adtak a bankok. Természetesen ez sem ingyen van, de teljesen vállalható a havi költség. Nekünk nagyon jól működik, elégedettek vagyunk vele.
2020. jan. 13. 13:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkész válaszoka, mind a kettőt megnézem!
2020. jan. 16. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!