A saját bankszámláról utalhatok a másik bankszámlámra?
Ha ket kulonbozo banknal is van szamlam, akkor az egyikrol utalhatok pénzt a másikra? Nem baj baj hogy mindkettőnek én vagyok a tulajdonosa?
Illetve külföldi bankszamlamrol is szeretnek a magyar bankszamlamra utalni, ebből sincs gond? Úgy értem, nem e néz hülyén a bank, hogy kis pista utal kis pistának a bankszámlájára szóval értitek.
Azt csinálsz, amit akar, oda utalsz a számládról, ahová neked tetszik.
A "bank" meg - ilyen ugyanis nincs, ez nem egy ember! - még véletlen sem nézi, hogy kis pista utál kis pistának, hanem hogy XXXX számláról megy a pénz YYYY számlára!
De aranyos :D
Hat egy embernek annyi fele szamlaja lehet.
Forint szamla, deviza szamla, szefszamla, ertekpapir szamla, hitelkartya szamla, megtakaritasi szamla, hiteltorleszto szamla...
A szamlak kozotti atvezetesnel is hivatalosan te vagy a fizeto, es te vagy a kedvezmenyezett is, ha mondjuk sima folyoszamlarol ki akarod egyenliteni a szefszamladat.
Roviden es tomoren, semmi gond nincs belole :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!