Más bankok is nagyon sok kezelési költséget számítanak fel azután, ha euróban utalnak forintszámlára?
Direkt kértem, hogy nem lesz ez így jó. Most a hülye Datadiggers sem érti meg, hogy Pay Palen akarom. Meg mikor eladtam valamit, akkor is az okostóni befizetett euróval a számlámra... Közben azt momdta foeintban fog utalni, miért nem jó... De a Pay Pal nem felelt meg, mert lecsapolják a számláját...
Levesznek 2.600 forint körül, az okosokeg nem értik meg...
Direkt kérted, hogy nem lesz ez így jó?
Értem...
Dirékt kértem, hogy ne.
Érted vagy nem, de egy-egy ilyen tarnzakció utánlevesznek 2.600 forint korül, most nem tudom pontosan mennyi. Szerintem az a hülye, kai így küldi, a kifejezett kérésem ellenére is. Plusz akkor ne azt mondja, hogy forintban utal... Aztán euróban befizet, csak elfelejt szólni... Aztán neki áll feljebb, miért nem jó, mert Pay palen "lecsapolják" a számláját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!