Amikor bezárok egy bankszámlát jön ki postán valami végelszámolás vagy ilyesmi?
Postai úton zárnám be külföldről és nem szeretném ha a magyar címemre mindenféle vackot küldenének.
(Hivatalosan a magyar az állandó lakcímem még.)
Rosszul tudod. Nézz utána jobban. (Postai levéllel is lehet, ha külföldön laksz.)
Légyszi csak olyan válaszoljon aki tudja mi van.
Először is feltettél egy kérdést, amire BÁRKI válaszolhat, mert ez a gyakori kérdések - ha pontos választ akarsz, akkor inkább a bankoddal egyeztess :-)
Másrészt nem, nem vagyok tájékozatlan: lehet levélben kérni, de abból nagy valószínűséggel sok bonyodalmad lesz. Ajánlom szíves figyelmedbe ezt a cikket:
Én még sose kaptam bankszámla megszüntetésről levelet.
Eleve, ha tartozás van rajta meg se fogják szüntetni. Ha meg nincs, akkor nincs mit végelszámolni.
Pozitív az egyenleg rajta, csak már nem kell a bankszámla.
Személyesen nem tudom kérni mert külföldön élek.
Írja a bank oldala, hogy postán küldjek levelet, de nem tudom mi várható ilyenkor.
Azért kérdezem, hogy van-e valakinek ilyennel tapasztalata.
Azt kérdezted, hogy jön-e postán végelszámolás.
Leírtam neked, hogy én már TÖBB bankszámlát is megszüntettem, és SOHA nem kaptam postán erről levelet.
Szívesen.
"csak 0 Ft-os egyenleg esetén lehet a bankszámlát megszüntetni. Ez még idáig nem bonyolult, azonban a nullás egyenleget kihozni néha művészet, "
"Milyen költségek merülhetnek fel számlamegszüntetés kapcsán?
Számlamegszüntetés egyszeri díja (ezt a díjat csak fél éven belüli megszüntetés esetén alkalmazhatja a bank),
havi számlavezetési díj,
SMS szolgáltatás díja,
bankkártya díja,
de egyéb is felmerülhet a kapcsolódó szolgáltatásoktól függően."
Szóval nem úgy van, hogy írsz egy levelet, kiveszed a pénzt, oszt jól van, megszűnt a számlád.
Amúgy szívesen :-)
Fejezd már be, kérdező, nem volt elég, hogy egy hozzászólásodat már törölték, mert olyan trágár volt?
Azért, mert külföldön vagy, még nem Te vagy a császár...
"Jelenleg a mesterdiplomámat szerzem Koppenhágában"
:D :D A Gyakori mindent elbír...
Ha esetleg mégis igaz lenne, akkor viszont nagyon sajnálatos, hogy az egyetemen egy kis kultárát nem sikerült magadra szedned - így aztán külföldön is jól lejáratod a magyarokat :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!