Ha már aláírtuk a (lakáshitel) szerződést a bankkal, akkor még milyen feltételek vannak a folyósításig? Vagy mi jön még ez után?
Lakáshitelt igényeltem használt lakás megvételéhez. Most jelenleg ott tartunk a folyamatban, hogy a szerződés megköttetett és már érkeztetve is van a földhivatalnál. Megtörtént az értékbecslés és a bank részéről is kitöltöttem a hiteligényléshez szükséges papírokat. Úgy beszéltük az ügyintézővel, hogy januárban tudunk szerződni. Gondolom most összevetik a kérelmem a pénzügyi helyzetemmel és az ingatlan értékével. Viszont azt nem értettem, hogy a szerződés és a folyósítás között is vannak feltételek. Milyen feltételek? A folyósítás gyorsasága attól függ, milyen gyorsan tudom teljesíteni a feltételeket. Az eladóval aláírt szerződésünkben is van egy teljesítési határidő és nem mindegy. (Mivel a bank kétszer dobta vissza az adásvételi szerződésünket.)
Tudnátok nekem segíteni, mire számíthatok az elkövetkezendőkben?
köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!