Nem tudom hogyan kell, segítenél?
Figyelt kérdés
Az Otp-nél most nyitottam meg legelső bankszámlámat. Junior számla. A szerződés nálam van, már a kártyát is megkaptam, szeretnék neten belépni, megismerkedni vele, mert úgy tudom ott is lehet utalni...stb. Fogalmam sincs, hogy mi a jelszavam, és mi a felhasználónevem. Segítene valaki eligazítani?2010. júl. 20. 12:33
3/4 A kérdező kommentje:
hát, én azt hittem azt automatikusan csinálják. Nem igazán tájékoztattak minket ilyenekről...:S
A párom szerződésében alapból volt egy kód, és azzal be tudott lépni.
2010. júl. 20. 12:49
4/4 anonim válasza:
Személyesen kell bemenni a bankba és ott szerződni. Kapsz kódot is, amit meg kell majd változtatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!