Hogyan olcsóbb a készpénz felvétel?
2-es, nagyon nem jól tudod:
"Az OTP automatáiból felvehető összeg maximálisan 40 címlet, azaz legfeljebb 800 ezer forint OTP-s kártyatulajdonosoknak. Idegen banki ügyfeleknél a limit 100 ezer forint."
Forrás:
#3: Nagyon jól tudom, ugyanis a napokban szerettem volna felvenni nagyobb összeget és az ügyfélszolgálat tájékoztatott, hogy hiába növelem meg a napi készpénzfelvételi limitet, akkor is 300 ezer forint az ATM limit globálisan.
Random, hazug, clickbait cikkeket meg én is tudok linkelgetni.
2. Készpénzfelvételi limit
2.1. ATM készpénzfelvételi limit
2.1.1. Alaplimit
a) MCO Junior kártyák esetén: 150.000 Ft/nap
b) Elektronikus (on-line) bankkártyák esetén1: 150.000 Ft/nap
c) MasterCard Standard, MasterCard Standard Sajátkártya és
VISA Classic bankkártyák esetén: 150.000 Ft/nap
2.1.2. Opcionális limit
a) MCO Junior kártyák esetén (kivéve MCO ISIC Junior) bármely 10.000 - 300.000 Ft/nap közötti és 10 000-el
osztható összeg.
b) Egyéb elektronikus (on-line) bankkártyák esetén bármely 50.000 - 300.000 Ft/nap közötti és 10.000-el
osztható összeg.
c) MasterCard Standard, MasterCard Standard Sajátkártya és VISA Classic bankkártyák esetén bármely
50.000–500.000 Ft/nap közötti és 10 000-el osztható összeg
Általában olcsóbb kivenni naponta a maximumot, ha nem holnapra kell, hanem mondjuk csak egy hét múlva.
De nézd meg a bank oldalán a kondíciókat, abból pontosan kiderül.
#3: "Az OTP automatáiból felvehető összeg maximálisan 40 címlet, azaz legfeljebb 800 ezer forint OTP-s kártyatulajdonosoknak. Idegen banki ügyfeleknél a limit 100 ezer forint."
Tehát nem OTP-s kártyával otp automata max 100-at ad? Hát ez biztos nem igaz, vettem már fel 150-et. És eléggé bosszantó is lenne sokaknak, ha így lenne: Mivel 150-ig ingyenes kivenni és a legtöbb ATM sokszor OTP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!