Hogyan tudom megszüntetni a Cetelem hitelkártyát?
Édesapáméknak van egy jókora tartozásuk és nyögik a havidíjat, úgyhogy szeretném végtörleszteni, de nem igazán tudom, hogyan kezdjek neki úgy, hogy be se palizzanak.(elég sok rossz tapasztalatról olvastam, a weboldalukon pedig ilyen irányú segítség ugye nem sok)
Úgy gondoltam írok az ügyfélszolgálatra apum nevében, de nem tudom, maga a folyamat miként zajlik- hátha van, aki tapasztaltabb ez ügyben. A személyes ügyintézés sajnos nem opció- szegediek vagyünk, apu pedig ágyhoz kötött, szóval teljes egészében e-mailben/levélben kellebe lebonyolítani a dolgot.
Nagyon köszi előre is a segítséget.
Először is örülök a kérdésednek.
Másodszor lehet itt csak azt tudod meg hogy ki tud válaszolni a kérdésedre.
Szegeden is vannak önkormányzati jogsegélyes jogászok.
Be lehet hozzájuk jutni, ők elolvassák a jogi szöveget és lefordítják neked emberi nyelvre.
Valamint az önkormányzat szociális és családsegítő osztályán tudsz tovább tájékozódni, mert nekik biztosan vannak kapcsolataik, nem ismeretlen nekik a helyzet.
vannak alapítványok akik az ilyen hitelcápákkal vették fel a harcot. Ők biztosan örömmel fognak neked segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!