Ha havonta 5-10 éven keresztül befizetek, megtakarítok 40 ezer forintot mennyi esély van rá, hogy többet fogok kapni mint amit beraktam?
19evesen netto 400kt keresel.. 😂
En meg 3milliot 16evesen, plusz 3millio cafetaria, plusz 13. es 14. havi fizu, plusz ket fizetett nyaralas a Seychelle szigeten es Borneon, plusz szolgalati Audi A7es, plusz alberlettamogatas, plusz havi 100k ruhautalvany, plusz adomentesseg.
Ha ennyire érdekel egy 25 éves volkswagenem van. Minek kellene nekem audi?
Te meg gondolom a melósbusszal jársz boltba is.
Egy kis számolás:
Havi 40ezret ha félrerekasz állampapírba, 5 év alatt lesz 2.763.000Ft-od.
Kb ugyanaennyid lesz akkor is, ha havi 45ezret befőttesüvegben gyűjtesz.
10 évnél:6.240.000, ez annnyi, mintha havi 51ezret tennél befőttesüvegbe.
"Kb ugyanaennyid lesz akkor is, ha havi 45ezret befőttesüvegben gyűjtesz."
És ezzel mit akarsz mondani?
Ha 45-t tudna félrerakni akkor azt is érdemes állampapírba és még több lesz. Befőttes üvegben tartani egyrészt nem éri meg, másrészt veszélyes. Egy allamcsodnek sokkal kisebb az esélye mint annak, hogy betörnek hozzá amíg dolgozik mondjuk.
Ráadásul 5 ezer havonta az 5 év alatt 300 ezer. Ingyen, ajándék pénz. Szerintem egész szép összeg ahhoz, hogy lehajoljak felvenni...
Csak egy kis szemléltetés, hogy mennyi fog összegyűlni és mennyit ér a kamat.
Az állampapírnak az is a haszna, hogy nem férsz olyan könnyen hozzá a pénzhez, mintha kp-ban lenne. Kevésbé van szem előtt.
Persze ha valaki nagyon elcsábul, akkor ki tudja belőle venni.
^
Jobb ha vigyáztok vele, ő is ügynök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!