Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP nem küld új kártyát?

OTP nem küld új kártyát?

Figyelt kérdés
Novemberben lejárt, azt hittem, küldenek újat, de azóta sem kaptam semmit. Most már igényelni kell? Neten lehet vagy személyesen kell?

2019. dec. 8. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Hívd fel az ügyfélszolgálatot. Ott még tudják nézni, hogy hol van az új kártyád. Lehet, hogy bankfiókba küldték.
2019. dec. 8. 14:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem kell igényelni, automatikusan gyártják az előző kártyával megegyező típusú kártyát és postázzák.
2019. dec. 10. 01:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Mikor? Jövőre?
2019. dec. 10. 13:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
November közepén meg kellett volna kapnod. Hívd fel őket.
2019. dec. 10. 13:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de már múlt héten igényeltem neten. A héten remélhetőleg kész lesz.
2019. dec. 10. 15:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Kiderült, hogy hol van az, amit automatikusan küldeniük kellett volna?

Csak mert ha az valahol parkol, és neten rendeltél újat, esetleg ugyanolyan típusút, akkor nem fog legyártódni. Egy ügyfélnek nem lehet 2 ugyanolyan típusú kártyája OTP-nél.

2019. dec. 11. 00:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem automatikusan nem küldtek volna. Junior kártyáról van szó egyébként. Amikor a neten megigényeltem, oda volt írva, hogy személyesen kell majd átvenni, nem postázható mert alá kell írni valamit.
2019. dec. 11. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!