Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Otp személyikölcsön hamis?

Royalty kérdése:

Otp személyikölcsön hamis?

Figyelt kérdés
Szeretnék személyi kölcsönt 5millió forintot vett a barátom egy kft t de nem dolgoztam benne egy napotsem még ha kiállít nekem egy munkáltatóit 250 ezres fizettésel határozatlan idejű idővel letudják kérni a navtól hogy ott dolgozom e vagy sem?

2019. dec. 6. 21:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%

[link]

XXXIII. fejezet

2019. dec. 7. 09:38
 12/22 A kérdező kommentje:
És ha bejelent a barátom akkor is ez a tény állás ha a munkáltatóira azt írja már 6 hónapja dolgozom nála de akkor már be is leszek jelentve
2019. dec. 7. 09:51
 13/22 A kérdező kommentje:
Nekem ez nagyon fontos lenne a testvéremnek moyamoya betegsége van amit külföldön tudnak kezelni ahoz pedig pénz kell. Ezt csak azért irtam hogy az én helyzetemben mit tennétek
2019. dec. 7. 09:57
 14/22 anonim ***** válasza:

OK ráírja, hogy 6 hónapja dolgozol, akkor neki be kell fizetnie az elmaradt 6 hónap járulékait + büntetések.

Neked az elmaradt adókat, ezek együttes összege máris kb. fele mint az álmaid kölcsönének összege :)

Másrészről azt a kölcsönt vissza is kell fizetned, de miből ha nincsen jövedelmed?????

2019. dec. 7. 10:08
 15/22 anonim ***** válasza:
60%

"a testvéremnek moyamoya betegsége van amit külföldön tudnak kezelni "

Keress rá prof Dr. Nyáry István-ra, Ő a Semmelweis egyetem idegsebészeti tanszékén van - lehet, hogy tud segíteni (nem személyes tapasztalat, csak látom a neten, hogy Ő foglalkozik ilyennel).

2019. dec. 7. 10:33
 16/22 A kérdező kommentje:
Dolgozni fogog a kftben hétfőtől. Voltunk Debrecen ben prof.Bogdán Lászlóhoz és ő mondta hogy Magyarországon nem lehetséges a műtét. Itt az a kérdés hogy mi arra az esély higy lekérdeznek a navtól. Ismerek olyat aki már vett fel így kölcsönt és semmi gond nincs belőle csak én félek, és fizetném egyébként
2019. dec. 7. 11:03
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem szoktam ilyent írni, de nem mondasz igazat: Debrecenben nincs prof Bogdán László.

Ezenkívül azt is megválaszoltuk, hogy simán le tudja kérdezni a bank a NAV-nál a befizetéseidet, stb.

Mit fizetnél, a havi kb. 80 ezres adó és járulékaidat, amit be kellene fizetni a 250 ezres fizetés után?

Az, hogy az ismerősödnek eddig semmi baja nem lett és megcsinálta, nem jelenti azt, hogy 1-2 év múlva nem fog a börtönben ülni, amikor lebukott. Tudod, az ilyennek papíron (szerződéskötés, munkáltatói igazolás) és elektronikusan (járulékbefizetés, stb.) is nyoma van, akár 3 év múlva is bebukhatja a dolgot, amikor kiderül.

2019. dec. 7. 11:48
 18/22 anonim ***** válasza:
Ja, és hiába dolgozol hétfőtől "papíron" a KFT-nél, 6 hónapnál hamarabb akkor sem kapod meg a hitelt - még ha sikerülne is a csalás.
2019. dec. 7. 11:49
 19/22 A kérdező kommentje:

Bocsi. Bognár László kijavított a telefon

Akkor inkább hagyom. Köszönöm a válaszokat

2019. dec. 7. 12:31
 20/22 anonim ***** válasza:

Igen, Bognár László van, úgy már okés.

Próbáljátok meg felhívni telefonon a Bp-i Amerikai úti idegsebészetet - még ők is lehet, hogy tudnak segíteni - egy telefont megér...

2019. dec. 7. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!