Részletfizetés/áruhitel biztonságos?
A 25 %-os THM elég sok, én a helyedben nem vennék így telefont - ez azt jelenti, hogy amit meg tudnál venni 100 ezer ft-ért, azért Te 125 ezret fogsz fizetni, csak kisebb részletekben, amire azt gondolod, kevésbé fáj...
Azt szoktam mondani, hogy annyira nem vagyok gazdag, hogy itt pl. 25 ezerrel többet fizessek egy telefonért - inkább összespórolnám az árát - és akkor ráadásul nem is vagyok kiszolgáltatva senki kénye-kedvének (nem tudhatod, hogy alakul az elkövetkezendő 2 éved? Lehet, hogy pl. felvennél lakáshitelt vagy személyi kölcsönt és pont emiatt a törlesztő miatt nem kapnád meg, stb.
"
A 25 %-os THM elég sok, én a helyedben nem vennék így telefont - ez azt jelenti, hogy amit meg tudnál venni 100 ezer ft-ért, azért Te 125 ezret fogsz fizetni, csak kisebb részletekben,"
A 25% THM nem ezt jelenti, nézz utána.
De amúgy igazad van, én se vennék semmit hitelre. Mondjuk én hitel nélkül sem, túlzottan is zsugori vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!