Hogy működik ez a Mini kölcsön?
Március óta dolgozok minimálbérért,jövedelemigazolást,adóigazolvány,személyi,lakcímkártya,bankkártya megvan,
200.000 ezer forintot szeretnék igényelni 6 hónapos futamidővel. (40.000ezer/hónap)
Expressen szeretném, és online.
Kérdéseim:
Így vajon elfogják fogadni?
A jövedelemigazolás,mellé kötelező a bankszámlakivonat is?
Tényleg akár még aznap is megkapom az igényelt kölcsönt?
Köszönöm előre is a válaszokat,és a segítséget!
Először is megkérdezném, milyen Minikölcsön-re gondolsz?
Nem azért, mert nem ismerem a keresőt, hanem azért, mert amit találtam a Minikölcsön kifejezésre, azzal bizony nem járnál jól: 6 hónap a max. futamidő, ami neked valóban túl rövid lenne - ennél hosszabb futamidőre lenne szükséged. (Arról már nem is beszélve, hogy ilyen-olyan KFT-be azért én nem bíznék, ilyen ügyben)
De! Simán kaphatsz ennyi kölcsönt - szerintem - vagy folyószámla hitelkeret címszóval (A-hitel) vagy személyi kölcsönt. Mindkettőt fel tudod venni hosszabb futamidővel.
A személyi kölcsönt a folyószámládra küldik,rövid idő alatt, a folyószámlahitelt pedig a számlavezető bankodnál tudod igényelni, akár azonnal használhatod, ha megkötöttétek a szerződést - ilyenkor ez azt jelenti, hogy mínusz 200 ezerig le tudsz menni a bankkártyáddal, ez a hitelkereted. Minden hónapban érdemes valamennyit "visszatölteni" belőle, hogy ne ússz el teljesen anyagilag.
Amúgy megkérdezhetem, mire kell a hitel?
Minimálbérre kölcsönt felvenni... istenem, ti semmiből nem tanultok? :-((
(Aztán majd megy az óbégatás, amikor kiderül, hogy kamatostul vissza kell fizetni...)
Köszönöm mindenkinek a válaszát,megkaptam a kölcsönt.
2-es válaszoló: Karácsonyi ajándékokra kell
Nyugodjon meg mindenki nem fogok elúszni anyagilag mert, 120 ezret keresek,amiből 40ezer a törlesztés,havi 17ezer a cigim,lakásra és kajára nem kell költenem :) Legyen szép napotok,és köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!