Krunkpresents kérdése:
Tv hitelre külföldi keresettel Magyarországon lehetséges?
Figyelt kérdés
A media marktban akarok venni egy TVt hitelre Magyarországon viszont én kint Németben dolgozok. Lehetséges a Német kereseti papírommal részletre venni egy TVt itthon?2019. nov. 10. 16:51
2/3 anonim válasza:
Na, ennyit arról, hogy kint olyan jól lehet keresni.
Egy szros háztartási eszközt is hitelre vesz, aki kint dolgozik.
Én egyedül élek, és nem keresek hű de jól, bár én jól megvagyok vele, csak divat itt fikázni, ahol mindenki legalább nettó félmilliót keres.
Én 200-at kapok kézbe, de ha tönkremenne a tévém, nem kéne hitelre vennem a másikat.
Ennyit arról, hogy kint kolbászból van a kerítés.
3/3 anonim válasza:
#3: Vagy csak elveri a pénzt, mert pénzügyi analfabéta. Ismerek ilyet. Nettó 400-at keres és nem rak félre semennyit, pedig családja sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!