Paypal használók! Ha elküldök valakinek egy bizonyos összeget, akkor azt hogyan tudja felvenni? Kell hozzá még tőlem valamilyen kód, vagy elég, ha átutaltam Paypalon keresztül az összeget?
Sms-ben jött és biztonsági kódot ír. Ezek szerint ha megadom, akkor azzal nem a jelszavamat fogja megváltoztatni, illetve nem tud belépni a fiókomba?
Köszönöm a választ!!
Köszönöm a választ! Én is így gondolom!
Egyébként még mindig erősködik, hogy kell neki egy kód, mert addig nem fér hozzá a pénzéhez :) Megjegyzem, hogy 1500.-Ft-ról van szó... Sejtem, ezt már buktam, kis tanulópénz sajnos.
Azért megírtam neki, ha megkapom holnap banknyitáskor, akkor megkapja.
Kíváncsi leszek, hogy kapok-e egyáltalán valamilyen kódot, mikor már egyszer kiírta a rendszer, hogy elküldte a pénzt :)
Pontosan mit írt, mit akar tőled
Az sms a bankodtól ment, amivel x kártyás vásárlást kell megerősíteni, vagyis nem paypallal fizettél, hanem bankkártyával
Az sms kód vagy a banktól jön (ugyan pp-on keresztül fizetsz, de a pénz nem a pp-on van, hanem a számládon, innen utalja a pp a címzettnek), vagy a pp-tól a belépéshez kapott autentikációs kód (ezt a két lépcsős belépést külön kell beállítani, valószínűleg nem erről van szó).
A tranzaktion id-t emailben küldi neked a pp a regisztráció során megadott email címre. Már ha regisztrált vagy és nem anélkül használod (így is lehet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!