Az Otp miért kér mostanában plusz kódot? (Telefonra)
Figyelt kérdés
Olyan idegesítő, már be sem lépek emiatt... Az elmúlt 15 évben is biztonsággal be tudtam lépni, állandóan keresgetni a telefont, hol lehet ezt kikapcsoltatni???
2019. okt. 5. 13:54
1/9 anonim válasza:
Amikor a felhasználó sötét, és mégis meg akarják védeni...
Ami 15 éve jó volt, azt ma egy gimnazista feltöri. Örülj, hogy még van pénzed, mert mások vigyáznak rá!
2019. okt. 5. 14:00
2/9 A kérdező kommentje:
Ez hagyj legyen az én gondom, ha egy gimnazista az azonosítót, jelszót, bankszámlaszámot feltöri, neki már kismiska az is, ha a keze ügyébe kerül a telefonon, sőt még talán sim-et is tud klónozni.
2019. okt. 5. 14:02
3/9 anonim válasza:
Hmm... ez nem ment át.
2019. okt. 5. 14:04
4/9 anonim válasza:
Menjél tüntetni Brüsszelbe.
2019. okt. 5. 14:07
5/9 anonim válasza:
Szeptember közepétől van ez a változás, talán az egész EU-ban. Szóval nem az OTP találta ki, minden banknál ez van, nem tudod kikapcsoltatni. Ahogy az egyes írja, a biztonság miatt. A minap utaltam netbankon keresztül, nemcsak az sms-ben érkező megerősítő kódot kellett megadnom, de még a netbankom jelszavát is. Nekem is jobban tetszett a régi rendszer, de hát ez van, majd megszokjuk.
2019. okt. 5. 14:07
6/9 A kérdező kommentje:
Jó, lehet, hogy túlreagálom, de annyi minden összejött nálam, hogy már apróságon dühöngök... Talán fognak még lazítani ezen, mint ahogy korábban minden utalásért elektronikus aláírás kellett, most már csak a nagyobb összegűeknél.
A Webkincstár az évek óta ilyen, de az érthető.
2019. okt. 5. 14:26
7/9 A kérdező kommentje:
Meg sosem értettem, hogy miért elvárt az is, ha nekem mint magánszemélynek legyen magántelefonon. A főnökasszonyom is szabadság alatt piszlicsáré ügyekkel zargat a mobilomon. Ha annyira el akar érni, biztosítson céges telefont.
2019. okt. 5. 14:33
8/9 anonim válasza:
"főnökasszonyom is szabadság alatt piszlicsáré ügyekkel zargat a mobilomon"
és gondolom csöndben lapítasz, ahelyett, hogy megmondanád neki, hogy ne hívogasson szabadságod alatt.
2019. okt. 5. 18:06
9/9 anonim válasza:
Aha, akkor is úgy gondolnád, hogy ez a te gondod ha holnap egy fillér nem lenne a számládon? Vagy talán mennél virnyákolni a bankhoz, hogy hova lett a pénzed? Na, ezért kell a biztonság. Xarik a te fejedra nagy ívben a bank, magát védi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!