A Revolut tényleg középárfolyamon vált?
A másik dolog, amit nem értek, a következő:
"A feltöltött forintot bármikor, amikor úgy gondoljuk, hogy kedvező az árfolyam, egy pillanat alatt átválthatjuk külföldi pénznembe, melyet egy másik 'deviza zsebben' tárolhatunk. ... A váltás mindig az aktuális bankközi árfolyamon történik."
Megnéztem az appban, jelenleg 0,0029 €-t kapnék egy forintomért. Vagyis ha van 10000Ft-om, akkor 29 €-t. Ez 344,8Ft-os váltási árfolyamot jelent.
Ez hol bankközi árfolyam??
Mit értelmezek rosszul?
"Megnéztem az appban, jelenleg 0,0029 €-t kapnék egy forintomért. Vagyis ha van 10000Ft-om, akkor 29 €-t. Ez 344,8Ft-os váltási árfolyamot jelent.
Ez hol bankközi árfolyam??"
Mindenhol, egyik bankban sem fogsz ilyen kedvező váltási árfolyamot kapni.
"Megnéztem az appban, jelenleg 0,0029 €-t kapnék egy forintomért. Vagyis ha van 10000Ft-om, akkor 29 €-t. Ez 344,8Ft-os váltási árfolyamot jelent."
Én is megnéztem, és nem 29 eurót hanem az 29.73 eurót ad 10.000 Ft-ért, ami nagyon nem mindegy ez 336,36-os árfolyam. Hétvégén 1%-os felár van, hétköznap valóban bankközi árfolyam közeli árfolyamon vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!