Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyi ideig nem terhelik rá...

Mennyi ideig nem terhelik rá a bankok a bedőlt személyi kölcsönöket a jelzáloggal terhelt ingatlanomra?

Figyelt kérdés
Szóval vannak sajnos munkanélküliség miatt bedőlt személyi kölcsöneim és arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi idő múlva terhelik rá az ingatlanra-magyarán,mikor mondódik fel a lakáshitelem is ezáltal?(azt rendesen fizetem )
2010. júl. 15. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Pnt ugyanebben az állapotban vagyok én is, és most fogják, ami kb. még 3 hónap vagyis összességében a nemfizetéstől számítva 1 évet várnak, legalábbis az a végrehajtó aki nálunk volt kint. Viszont azt mondta a jelzáloghitelezőnk, hogy nem fogja rögtön az elején felmondani a szerződésünket, mivel a jelzáloghitelünk teljesen rendesen van fizetve, épp ezért nem fizettük a többi hitelt a megemelkedett részletek miatt.28L
2010. júl. 16. 09:12
 2/3 A kérdező kommentje:
sZIA :) mI MÁR ÍROGATUNK PÁRSZOR EGYMÁSNAK-ÉS AZÉRT EGY PICIT MEGNYUGTATÁL-MERT SAJNOS ÉN NEM TUDOM FIZETNI A SZEMÉLYI KÖLCSÖNEIMET...-DE A LAKÁSHITELT MÉG! iGEN,de biztos,hogy az lesz,hogy valamelyik bank előbb-utóbb terhelni fog-az meg egyenlő a hajléktalansággal....
2010. júl. 16. 09:34
 3/3 anonim ***** válasza:

1 év minimum mire végrehajtás alá kerül az ingatlan, és utána döl el (a jelenlegi kormány tanácskozása is szükséges hozzá), hogy milyen formában, mennyiért tudod visszabérelni... ha esély van rá.

Azért még most is lehet megoldás... a lényeg, hogy még kiváltható legyen a jelzálog-hitel, azaz ne mondják fel a jelzálog szerződést.

Priviben beszélhetünk róla, ha érdekel milyen lehetőségek vannak...

2010. júl. 16. 23:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!