Mennyit hitelt haphatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ha megvan a 3 hónap munkaviszonyom, határozatlan szerződéssel és 120 ezer forintos keresettel, mennyi hitelt kaphatok? Autót szeretnék venni, azért legalább 1-2 millióért2019. okt. 3. 17:31
11/24 anonim válasza:
Utolsónál a pont, csináld meg és fizesd ki a jogsit, szerezd meg a jobb állást, aztán vegyél kocsit.
12/24 anonim válasza:
Még a colstokot is saját pénzből kell megvenned, amivel megméred, mekkora lófa5zt kapsz...
13/24 A kérdező kommentje:
Mi a fenéért kell lenézni az embert? Azt ne mondjátok hogy 400+ ezer fizetés kell egy nyavalyás autót megvenni... Ottvan a 4-es golf, alig kell rá költeni valamit. Nem bentley-t akarok venni 20 évesen első autónak.. Van barátnőm is, és elég jól jöne most plusz pénz, ő még tanul.
2019. okt. 4. 19:20
14/24 A kérdező kommentje:
Nem hülyeségből kérdeztem, komolyan is gondolom.. Munkába járáshoz elengedhetetlen lesz egy autó majd, mert busszal megközelíthetetlen.. Ismerősöm visz be, de már csak fél évig, utána megy ki külföldre lakni. Érdekes módon, ahogy böngészgettem a bankokat, nem sok helyen írtak 20-nál magasabb életkort. és 100 ezernél nagyobb fizetést sem.. Ha 250 nél többet keresek, akkor is csak a kamatra lesz pár százalém kedvezmény. 120 ezer forintos fizetéssel bőven be vállalhatok 40-50 ezer forintos törlesztőt, mert tudom hogy semmi másra nem menne el. És nem is fog, még jó pár évig.
2019. okt. 4. 19:25
15/24 anonim válasza:
Szerinted a 120 meg a 400+ között nincsenek számok?
Tudod milyen autóm volt, amikor annyit kerestem mint te? Egy 250 ezres Opel Astra. Jah, és nem akartam eltartani a csajomat. Mert a hitelre vett autónál csak az rosszabb befektetés.
16/24 A kérdező kommentje:
Ismerősöm is 4 hónapja dolgozik, 150-et visz haza és szinte szó nélkül adtak neki 5 milliót... És nem lakáshitel.
2019. okt. 4. 19:27
17/24 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy eltartani. Arra próbáltam célozni, hogy még egy kereset van.
2019. okt. 4. 19:28
18/24 A kérdező kommentje:
Nyilván pesten a 400 az alap, de mifelénk a 200 is nagyon jó, sőt.. 🙄
2019. okt. 4. 19:30
19/24 anonim válasza:
Ha egy keresetből éltek ketten, akkor bizony eltartod.
20/24 A kérdező kommentje:
Őt a szülei tartják el... Ajándékot persze vennék, de ez amúgy sem tartozik ide.
2019. okt. 4. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!