Külön, vagy egyben számít?
"Ha veszek telket, nem lesz önerőm a házhoz."
Akkor bele se kezdj, mert csak befürödsz vele. Ha már elkezdeni sem tudod a házat, az nagy baj.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: egy nemlétező házra hogy adjon a bank hitelt?
A banki folyamat:beadod a hitelkérelmet, a bank megvizsgálja a hitelképességedet, a vásárolni kívánt ingatlant (hol van, tégla vagy vályog, stb), majd ha minden oké, akkor kiküldi az értékbecslőt.
Ha nincs ház, mit fog becsülni?
Hazepitesre is adnak hitelt.
De nem adjak oda egybe a 20 milliot mert tul kockazatos, hogy nem epul meg a haz es akkor nincs fedezet.
Szakaszosan adnak:
Adnak mondjuk 3at aztan ha kesz az alap kijonnek megnezik, ha oke adnak meg 3at stb.
Bankban erdeklodj vagy jitelkozvetitonel, hogy mik a lehetosegeid.
Amúgy 2-es jól írja, mert így megy.
Én is akartam írni, csak már nem volt kedvem elmagyarázni, hogy ha a bank adna és felveszel mondjuk 20 milliót és a végén teszel rá egy 10 milliós házat, akkor a bank majd bottal ütheti a 10 milliója nyomát?
Nem lükék ám a bankok sem...
Ezért írtam azt, amit az 1-es válaszomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!