SOS! Miért nem tudok belépni az OTP internetbankba?
Ha 24 órára letiltott, akkor 24 órán keresztül nem fog beengedni - ha fejen állsz, sem.
De egyébként nem értem, hogy miért ennyire sürgős az utalás, hiszen vasárnap van és holnap reggelig amúgy sem menne át - szóval nyugalom... :-)
Jelenleg azért mert letiltott.
3 adat kell: jelszo, szamlaszam meg azonosito. Ezeket beirod, utana jon sms, abban egy kod, azt beirod az automatikusan betoltodo oldalra.
Ha kileptet a netbank, erdemes bezarni az egesz bongeszot es ugy belepni ujra.
Kérdező, akkor nyugodtan "hűtsd le" az eladót a Vatera szabályzatával és idézd be neki, hogy a Vatera szabályzata szerint:
"Az eladónak és a (legmagasabb licitet adó) vevőnek a vételi ajánlat megtételét követően (aukció esetén a licitálási periódus lejártának napjától számítva) 3 (három) munkanapon belül kell felvennie a kapcsolatot egymással. Amennyiben ez a kapcsolatfelvétel nem megvalósítható a határidőn belül, úgy a Felhasználó, mint eladó jogosult a terméket újra értékesíteni."
Szóval magára a kapcsolatfelvételre 3 MUNKANAPja van a vevőnek és az eladónak egyaránt.
Ha szerdán vásároltál, akkor még ha csak pénteken írsz neki először, akkor sem történt semmi szabálytalanság :-) A fizetésre meg mondjuk 2 hét - ez után kezdi el "zaklatni" a vatera a vevőt és az eladót egyaránt, hogy értékelje az adásvételt. Szóval nyugalom :-)
Jómagam is eladó vagyok a Vaterán, de sosem szerettem az "ostort csattogtató", vevőt hajtó eladókat. Türelem és tolerancia is van a világon - vagy legalábbis nálam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!