Cofidis hitel, jó ötlet?
Figyelt kérdés
Személyi hitelemet szeretném kiváltani és fel venni még hogy albérletbe mennyek
Vagy vegyek fel még személyihitelt ha nem jön össze a cofidis
Otp banknál vagyok
2019. aug. 25. 10:41
3/8 A kérdező kommentje:
Indokot is kerhetnék
Akkor maradjak a bankomnal ?
2019. aug. 25. 13:39
4/8 anonim válasza:
Ha úgy is van hiteled, hogy eddig NEM ALBÉRLETBEN LAKTÁL, akkor semmilyen hitelt ne vegyél fel!! És ne menj albérletbe!
Semmit nem írtál a körülményeidről, de hitelre hitelt felvenni sosem jó dolog: először tanuld meg beosztani a pénzt, add lejjebb az igényeidet, stb.
5/8 anonim válasza:
Hitelre hitelt. Hogy még jobban eladósodj? Ráadásul Cofidis, ami az egyik legrosszabb, legmagasabb THM-mel ad hitelt? És hogy fogod tudni visszafizetni ha már eddig is hiteled volt amit nem tudsz visszafizetni? Teljesen eladósodsz.
6/8 A kérdező kommentje:
A szüleim ki dobnak otthonról nincs más választásom csak a hitel hogy teljen kaukciora
A mostani hitelemet meg exemmel vettük fel csak az én nevemre és én fizetem
2019. aug. 25. 17:46
7/8 anonim válasza:
Hát, csak gratulálni tudok. Ne, ne vegyél fel hitelt. Mire?
8/8 anonim válasza:
Exednek, sajat nevre, adostars nelkul..... vadasz vadasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!