OTP junior kártyát szeretnék igényelni, jó választás lehet az igényeimnek?
Figyelt kérdés
Leginkább online fizetésre (Apple store, ali Express, spotify...) használnám. Mivel még tanuló vagyok, ezért ebből kifolyolag nem lenne rajta sok pénz mindig... Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom feltölteni pénzzel, illetve annak van valami költsége? Gondolok itt arra, hogy én úgy használnám, hogy megtetszik valami az interneten, vagy legyen az alkalmazás, elmegyek rátöltök annyi pénzt, majd megvásárolom. Ez így működne? Így is full ingyenes lenne? Nem lennék így mínuszba a kezelési költségekért meg ilyesmikért? Köszönöm a válaszokat!2019. aug. 23. 23:12
1/6 anonim válasza:
A kártya full ingyenes. Ha akarsz hozzá appot az azt hiszem 180ft. Ha automatánál raksz rá az ingyenes. Levenni nem érdemes, az ingyenes kereten kívül. Utalni talán 2%-ba kerül. Nekem is ilyen van, nekem talán 5-10 ezer szokott rajta lenni, hogy ha úgy van tudjak kártyával fizetni. De általánosságban én is csak Spotify, ebay, stb használom. Én nagyon szeretem, de a honlapon minden részletesen le van írva, és ha csináltatod (18 alatt szülővel) akkor mindent elmondanak, és kérdeztsz is
2/6 A kérdező kommentje:
Tehát hogyha erre az OTP SmartBank applikációban regisztrálok, az egyszer 180 forintot levon? Illetve az utalás és a fizetés az ugyanazt jelenti?
2019. aug. 23. 23:58
3/6 A kérdező kommentje:
Szóval te tulajdonképpen elmész egy automatához, berakod a pénzt, az meg rárakja a kartyadra? Full ingyen? Egyébként köszi a válaszod, ment a zöld like :)
2019. aug. 24. 00:00
4/6 anonim válasza:
Vannak automaták, amikből nem csak pénzt lehet levenni, hanem pénzt befizetni a kártyára is lehet.
Ez utóbbi ingyenes teljesen. Illetve a Junior számlának nincsen havi díja (az sms értesítéseket leszámítva).
Ha bankszámláról másik számlára utalsz, azért számolnak fel valamennyit.
De érdeklődni kell pontosan milyen tranzakciók díjmentesek, mert a Junior számlacsomagoknál sok kedvezmény van.
Ameddig még nekem is Junior számlám volt, addig én is az OTP-nél voltam. Meg voltam elégedve vele és nem volt vele problémám.
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kedves válaszát, ment a zöld :))
2019. aug. 25. 01:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!