Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Budapest belvárosa környékén...

Budapest belvárosa környékén vennétek most lakást az én helyzetemben?

Figyelt kérdés

Van egy kiadott lakasom megyeszekhelyen 80 ezer/ho jon belole.500 netto havi fizu, 12 millio onero,de legalabb 10 millio hitel kell meg hozza. Szinten kiadasra vennem,ugyhogy a havi torlesztot boven fedeznek a berlok. Ha pedig bezuhanna a piac,akkor akar a masik lakasbol is tudnam fedezni torlesztot.

Mennyire kockazatos most bevasarolni szerintetek "lufi" tetejen?

2019. aug. 22. 22:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy lesz-e válság, de azt tudom, hogy ha lesz, akkor azt nem tudják majd a szokásos kamatvágás eszközével megfékezni.

A jegybanki alapkamat ugyanis közel 0%-on van. Ez 2008-ban 10 %-on volt. Ezután lement 5%-ra, ezzel fékezve a válság hatását.

Persze lehet még állami befektetésekkel fékezni, de már azok is maxra vannak járatva.

2019. aug. 24. 02:32
 12/12 anonim ***** válasza:
#5-ös vagyok és úgy tűnik igazam lett és a most következő válságtól sem várok ingatlanpiaci zuhanást.
2022. aug. 8. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!