OTP babaváró hitel, valaki járt már így?
Figyelt kérdés
Be adtuk az igénylést tízmillió forintra. Előzetes felmérésben is megfeleltűnk. Nem rég jött a válasz, egy igen alacsony összeget ajánlottak.2019. aug. 22. 13:42
1/10 anonim válasza:
Hogy megfeleltetek, nem jelenti azt, hogy a jövedelmetek alapján megkapjátok a teljes 10 millát.
2/10 A kérdező kommentje:
Értem én, csak azt nem mikor a hölgy felhivott és nézte a jövedelmet. Akkor azt mondta semmi akadálya a tízmilliónak. Nem tudom ha másik bankban próbálkozunk változna e az összeg.. 😶
2019. aug. 22. 13:56
3/10 anonim válasza:
A kérdésedre nem tudom a választ, de arra figyeljetek, hogy ha a minap olvastam: ha most felvesztek mondjuk 6 milliót, akkor később nem lehet igényelni a maradék 4 milliót, hiába változna pozitívan az anyagi helyzetetek.
Szóval tényleg lehet, hogy más banknál is meg kéne próbálkozni.
Lehet, hogy alacsony a jövedelmetek, lehet, más hiteletek, törlesztőtök is van, nem tudjuk így látatlanban, mi volt az oka.
4/10 anonim válasza:
Szerintem ez nem adott bank dönti el, hanem valahol a központban külön foglalkoznak vele, de hívd fel a bankot és kérdezd meg.
5/10 anonim válasza:
Azzal nem veszítesz semmit, ha más bankhoz is bemész érdeklődni.
6/10 anonim válasza:
De, adott bank dönti el. Előzetes hitelbírálat semmit sem ér, mindenkinek azt mondják, amit hallani akar, főleg OTP. Sperbankot ajánlom.
7/10 anonim válasza:
Megkérdezhetem mennyit ajánlottak és milyen keresetre? Mi 4M-t vennénk fel, a kettönk fizetése 320. Nem lenne jo ha mire megegyezünk a tulajjal kevesebbet akarna adni a bank :/
8/10 anonim válasza:
Minket kerek-perec elutasított az OTP, mivel a férjem vállalkozó. Az én alkalmazotti jövedelmem 279000 forint.
9/10 anonim válasza:
Utolsó , miért utasítottak el mert vállalkozó a férjed ? Mi mindketten vállalkozók vagyunk férjem KATA s egyéni én pedig Kft-s , nálunk semmi gondot nem jelentett ez az OTP nél.
10/10 anonim válasza:
Erre is csak következtetni tudok, ugyanis nem indokolták, mondván hogy banki titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!