Ha utalt valaki nekem Paypal-ra, de csak akkor kapom meg, ha elküldöm a szállítási adatokat, viszont nem csinálok semmit, akkor az illető visszakapja a pénzét 24 órán belül?
“A Paypal persze csak akkor írja jóvá, ha elküldöm a szállítási infókat”
Nincs ilyen funkció a Paypalban, lehúzást célpontja vagy, egy fillért nem küldött neked.
Én csak tisztázni szerettem volna vele,hogy ez így nem fog menni,mert kizárólag akkor küldöm el e-mailben a kódot,ha a számlámon van a pénz.
Amúgy adtam már el Paypal-on keresztül dolgokat,nem volt semmi gond.
Melyik részét nem érted annak a mondatnak, hogy a PP-nak NINCS ilyen ellenőrző funkciója. Ha valaki pénzt küld neked az azonnal megjelenik a PP számládon, semmiféle kritériumhoz nem lehet kötni.
Ez egy tipikus nigériai csalás. Nem küldött neked semmit, maximum azt mondta vagy valami hamis igazolást kreált és most azt várja, hogy te nagy boldogan eljuttasd neki az árut - pénzt meg nem látsz soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!